UITLIJNEN

Uitlijnen in breda

Laat uw auto geregeld uitlijnen en verhoog de levensduur van uw banden!

Om uw banden in topconditie te houden en de levensduur ervan te behouden is het van essentieel belang dat de uitlijning van uw auto goed staat. Trekt uw auto naar links of rechts als u op een rechte weg even uw stuur los laat, of staat uw stuur niet recht? Dan is het van groot belang dat u uw auto laat controleren op uitlijnen.

Uitlijnen wil zeggen dat de ophangingsdelen aan de voorzijde en eventueel achterzijde op de juiste manier worden afgesteld. Als deze afstelling niet goed staat, kunt u met een aantal dingen te maken krijgen zoals verkeerde bandenslijtage, verhoogde brandstofverbruik, minder rijcomfort en een slechtere wegligging. Als de auto goed staat na het deskundig uitlijnen profiteert u van vele voordelen:

  • Een betere wegligging
  • Een besparing van het brandstofverbruik
  • U voorkomt scheve bandenslijtage

Wat is het verschil tussen uitlijnen en balanceren?

Er is vaak verwarring tussen het uitlijnen van de auto en het balanceren van de banden. Bij het uitlijnen van de auto worden de wielstanden in de juiste positie gezet voor een betere wegligging en zo wordt voorkomen dat de auto naar links of rechts trekt. Bij het balanceren van de banden wordt ervoor gezorgd dat de wielen weer kunnen rollen zonder trillingen bij bepaalde snelheden.

Uitlijnen is het werk van de echte specialist

De prijs voor uitlijnen is € 70,-

×

Hallo!

Klik op de chatbox hieronder om ons uw bericht te sturen of stuur een e-mail naar info@occasioncentrumbreda.nl

× Stel ons uw vraag