Garantie

Afleverpakketten Occasion Centrum Breda

De garantie die u krijgt bij Occasion Centrum Breda en die standaard op iedere auto zit is een APK, minimaal 6 maanden geldig, en NAP. Daarnaast bieden wij ook nog twee andere pakketten aan namelijk een basispakket en een standaardpakket.

 

- Basispakket

Het basispakket bevat een nieuwe APK, een afleverbeurt en 1 maand garantie op de motor en de versenellingsbak. De kosten voor dit pakket zijn €295,-.

- Luxe pakket

Het luxe pakket bevat een nieuwe APK, een grote beurt inclusief nieuwe olie en filters en 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak. De kosten voor dit pakket zijn €595,-.

- Poetsen

Daarnaast bieden bij ook een professionele poetsbeurt. Deze is zowel voor interieur als exterieur. De kosten hiervoor bedragen €125,-.

 

- Distributieriem of andere werkzaamheden

Distributieriem vervangen of zijn er andere werkzaamheden nodig aan uw auto? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons filiaal in Breda. De prijs van deze werkzaamheden is afhankelijk van het merk en type van de auto en motor en van de werkzaamheden die verricht moeten worden.

 

Deze pakketten zijn niet op alle auto’s van toepassing. Dit wordt door Occasion Centrum Breda aangegeven bij de desbetreffende auto’s. Wij geven geen garantie op auto’s die gebruikt gaan worden als taxi, lesauto of huurauto.


×

Hallo!

Klik op de chatbox hieronder om ons uw bericht te sturen of stuur een e-mail naar info@occasioncentrumbreda.nl

× Stel ons uw vraag